Sebelum mencedok atau memetik 'ilmu' dari laman ini, anda tidak perlu meminta kebenaran tetapi diingatkan membuat semakan sendiri terlebih dahulu dengan doktor anda atau guru anda sebelum mem'forward'nya kepada orang lain dan memikul tanggungjawab akibatnya.

Pohon doa kesejahteraan dan limpahan rahmat Allah ke atas ibubapa saya dan ibubapa mertua saya. Juga ke atas guru-guru saya dan juga pesakit-pesakit saya yang banyak mengajar saya bidang ini. Segala pujian bagi Allah (peringatan ini untuk diri sendiri) . Mudah-mudahan, taubat saya diterimaNya dan segala dosa saya diampunkanNya serta saya terus dilimpahi rahmatNya. Sekiranya ada kesalahan, pohon dibetulkan, saya terbuka kepada teguran.

Sebarang percubaan berbentuk komen atau soalan bertujuan mengiklankan apa sahaja perniagaan atau blog sendiri tidak akan disiarkan. Blog ini bukanlah untuk iklan menjual barang. Peace.....

Tuesday, 29 March 2016

Forum IVF Sabtu 9hb April 2016

Bismillahirrahmanirrahim
(Dengan nama Allah, Maha Pemurah, Maha Mengasihani)


(Bolehlah merujuk kepada post sebelum ini untuk maklumat lanjut)

Terhad 15 pasangan sahaja (penat juga nak beri ceramah 20-30 minit kemudiannya berkaunseling terus-menerus-tanpa-rehat-berturut-turut 15 pasangan x 6 minit setiap pasangan ni)


Alhamdulillah
(Segala puji bagi Allah) atas ilmu pengetahuan yang diterima

No comments:

Post a Comment