Sebelum mencedok atau memetik 'ilmu' dari laman ini, anda tidak perlu meminta kebenaran tetapi diingatkan membuat semakan sendiri terlebih dahulu dengan doktor anda atau guru anda sebelum mem'forward'nya kepada orang lain dan memikul tanggungjawab akibatnya.

Pohon doa kesejahteraan dan limpahan rahmat Allah ke atas ibubapa saya dan ibubapa mertua saya. Juga ke atas guru-guru saya dan juga pesakit-pesakit saya yang banyak mengajar saya bidang ini. Segala pujian bagi Allah (peringatan ini untuk diri sendiri) . Mudah-mudahan, taubat saya diterimaNya dan segala dosa saya diampunkanNya serta saya terus dilimpahi rahmatNya. Sekiranya ada kesalahan, pohon dibetulkan, saya terbuka kepada teguran.

Sebarang percubaan berbentuk komen atau soalan bertujuan mengiklankan apa sahaja perniagaan atau blog sendiri tidak akan disiarkan. Blog ini bukanlah untuk iklan menjual barang. Peace.....

Wednesday, 15 April 2015

Menyepi.........

Saya menyepikan diri....

.
.
.

Bukan kerana malas mem-blog

.
.
.

atau merajuk....

.
.
.

tetapi kerana ....

.
.
.


.... membuat persediaan 'presentation' sesi Kelab Jurnal membincangkan kajian-kajian rawatan IVF yang dibuat oleh saya mereka yang pandai dan rajin.


Lain macam pula kali ini.
Terasa seperti nak ambil peperiksaan kerana ramai guru-guru saya akan berada di sana.

Cikgu IVF saya Dr Fischer pun akan ada juga.
Dia memang minat bab 'LH supplementation' ni.


Doakan saya dapat menyampaikan dengan lancar dan jelas.


2 comments:

  1. Lerz no wonder. All the best and may Allah accept your efforts :D Love all the way from the UK <3

    Ayiesha

    ReplyDelete