Sebelum mencedok atau memetik 'ilmu' dari laman ini, anda tidak perlu meminta kebenaran tetapi diingatkan membuat semakan sendiri terlebih dahulu dengan doktor anda atau guru anda sebelum mem'forward'nya kepada orang lain dan memikul tanggungjawab akibatnya.

Pohon doa kesejahteraan dan limpahan rahmat Allah ke atas ibubapa saya dan ibubapa mertua saya. Juga ke atas guru-guru saya dan juga pesakit-pesakit saya yang banyak mengajar saya bidang ini. Segala pujian bagi Allah (peringatan ini untuk diri sendiri) . Mudah-mudahan, taubat saya diterimaNya dan segala dosa saya diampunkanNya serta saya terus dilimpahi rahmatNya. Sekiranya ada kesalahan, pohon dibetulkan, saya terbuka kepada teguran.

Sebarang percubaan berbentuk komen atau soalan bertujuan mengiklankan apa sahaja perniagaan atau blog sendiri tidak akan disiarkan. Blog ini bukanlah untuk iklan menjual barang. Peace.....

Monday, 3 November 2014

Forum IVF Sabtu 15 hb November 2014


Ini merupakah sesi terakhir saya pada tahun 2014 ini kerana bulan Disember lazimnya saya mengambil cuti rehat yang panjang. 

Memandangkan sesi dan tempat pun terhad, hanya mereka yang berminat untuk menjalani IVF sahaja (tak kira di hospital mana pun) atau yang ingin mengetahui lebih lanjut mengenai IVF sahaja yang digalakkan hadir. IUI dan yang lebih mudah daripada itu tidaklah dibincangkan.

No comments:

Post a Comment