Sebelum mencedok atau memetik 'ilmu' dari laman ini, anda tidak perlu meminta kebenaran tetapi diingatkan membuat semakan sendiri terlebih dahulu dengan doktor anda atau guru anda sebelum mem'forward'nya kepada orang lain dan memikul tanggungjawab akibatnya.

Pohon doa kesejahteraan dan limpahan rahmat Allah ke atas ibubapa saya dan ibubapa mertua saya. Juga ke atas guru-guru saya dan juga pesakit-pesakit saya yang banyak mengajar saya bidang ini. Segala pujian bagi Allah (peringatan ini untuk diri sendiri) . Mudah-mudahan, taubat saya diterimaNya dan segala dosa saya diampunkanNya serta saya terus dilimpahi rahmatNya. Sekiranya ada kesalahan, pohon dibetulkan, saya terbuka kepada teguran.

Sebarang percubaan berbentuk komen atau soalan bertujuan mengiklankan apa sahaja perniagaan atau blog sendiri tidak akan disiarkan. Blog ini bukanlah untuk iklan menjual barang. Peace.....

Sunday, 4 May 2014

CutiSaya sedang bercuti atas sebab peribadi :)Kepada pesakit-pesakit yang sedang atau akan menjalani rawatan IVF bulan ini, sila BACA dan IKUT 'sebiji-sebiji' arahan bertulis yang diberikan. Jangan lupa datang appointment pada Sabtu 10hb ini (hanya terhad kepada anda sahaja kerana lazimnya saya tiada klinik pada hari Sabtu)

Kalau tak pasti, bolehlah menghubungi saya secara whatsapp atau email kepada nombor/alamat yang telah diberikan. Saya akan menjawab walaupun lambat beberapa jam.Pesakit-pesakit lain bolehlah menghubungi pembantu klinik saya, Ida. Klinik akan dibuka semula pada 12hb. Sementara ketiadaan saya, ada doktor pakar O&G di PHKL yang 'cover'.

No comments:

Post a Comment