Sebelum mencedok atau memetik 'ilmu' dari laman ini, anda tidak perlu meminta kebenaran tetapi diingatkan membuat semakan sendiri terlebih dahulu dengan doktor anda atau guru anda sebelum mem'forward'nya kepada orang lain dan memikul tanggungjawab akibatnya.

Pohon doa kesejahteraan dan limpahan rahmat Allah ke atas ibubapa saya dan ibubapa mertua saya. Juga ke atas guru-guru saya dan juga pesakit-pesakit saya yang banyak mengajar saya bidang ini. Segala pujian bagi Allah (peringatan ini untuk diri sendiri) . Mudah-mudahan, taubat saya diterimaNya dan segala dosa saya diampunkanNya serta saya terus dilimpahi rahmatNya. Sekiranya ada kesalahan, pohon dibetulkan, saya terbuka kepada teguran.

Sebarang percubaan berbentuk komen atau soalan bertujuan mengiklankan apa sahaja perniagaan atau blog sendiri tidak akan disiarkan. Blog ini bukanlah untuk iklan menjual barang. Peace.....

Monday, 7 April 2014

Astro Oasis 7.30pm Isnin 21hb April 2014

....dan saya ada juga menerangkan mengapa di PHKL, lebih 90% kes IVF atau ICSI, kami buat blastocyst transfer.Ada rancangan berkenaan masalah kesuburan pada malam minggu hadapan 21hb (telah ditunda dr hari ini)
7.30pm (rasanyalah)
Rancangan SALAM MUSLIM, kali ini membincangkan topik 'ZURIAT'

Ada saya.
Ada juga orang lain di dalamnya.

Selamat menonton.Roommate tanya "Apa you buat tu?"
Saya jawab "Nak masukkan info pasal TV documentary yg ada I tu petang ni" (rupanya tarikh telah bertukar kepada minggu hadapan)
Rupanya dia sibuk nak ambil gambar ni. Langsung muka saya berubah nak marah (nampak mulut tu tengah bising "Eeiiiiiii! You ni")

Nanti kita kupas apa isinya ya


4 comments:

 1. dh set dlm decoder..xboleh miss nih nk tgk doktor cantik..hehe..btw doktor,sy ada dpt info,jika tiub tersumbat kedua2nya,IVF tidak membantu..sy confuse dgn kesahihan maklumat ni..sbb even dgn doktor pun bgtau peluang sy dpt baby ialah ivf..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jika tiub falopian tersumbat, IVF sepatutnya membantu kerana tabung uji dapat menggantikan tiub falopian sebagai tempat pertemuan dan persenyawaan telur oleh sperma

   Delete
 2. Pari2 cne ml booked.xleh pn

  ReplyDelete
 3. Assalam Dr Adilah...rindunya nk smbung treatment dgn doktor..InsyaAllah akan berjumpa dgn doktor dlm masa terdekat nih..Smoga dpermudahkan segala urusan Dr..amin

  ReplyDelete