Sebelum mencedok atau memetik 'ilmu' dari laman ini, anda tidak perlu meminta kebenaran tetapi diingatkan membuat semakan sendiri terlebih dahulu dengan doktor anda atau guru anda sebelum mem'forward'nya kepada orang lain dan memikul tanggungjawab akibatnya.

Pohon doa kesejahteraan dan limpahan rahmat Allah ke atas ibubapa saya dan ibubapa mertua saya. Juga ke atas guru-guru saya dan juga pesakit-pesakit saya yang banyak mengajar saya bidang ini. Segala pujian bagi Allah (peringatan ini untuk diri sendiri) . Mudah-mudahan, taubat saya diterimaNya dan segala dosa saya diampunkanNya serta saya terus dilimpahi rahmatNya. Sekiranya ada kesalahan, pohon dibetulkan, saya terbuka kepada teguran.

Sebarang percubaan berbentuk komen atau soalan bertujuan mengiklankan apa sahaja perniagaan atau blog sendiri tidak akan disiarkan. Blog ini bukanlah untuk iklan menjual barang. Peace.....

Monday, 23 December 2013

Cuti

Kepada pesakit-pesakit saya;

1. Saya sedang bercuti sehingga 1hb Januari 2014.

2. Jika ada masalah, datanglah ke PHKL. Ada doktor pakar yang 'cover' saya sepanjang tempoh itu di klinik ataupun di Unit Kecemasan juga ada Pegawai Perubatan yang menjaga.

3. Pertanyaan boleh dibuat menggunakan whatsapp ke hp yang telah diberi nombornya (kes IVF sahaja).

4. Jika tiada 'reply' kerana saya lazimnya 'off-line' apabila bercuti, maka sila 'forward'kan secara emel ke adila005@yahoo.com.

5. Hanya pesakit-pesakit yang baru sahaja menjalani IVF dalam bulan Disember ini dan ingin bertanya mengenai simptom OHSS diberi keutamaan dan tiada caj 'consultation' dikenakan.

6. Untuk tidak menggalakkan salahguna, persoalan selain OHSS akan diambilkira sebagai sesi 'consultation' yang mungkin dikenakan caj apabila datang sesi temujanji kelak. Harap maklum.

7. Kemudahan berhubungan di alam 'cyber' ini terhad hanya untuk pesakit-pesakit saya sahaja.

8. Sesi klinik akan bermula pada 2hb Januari (Isnin-Jumaat pagi, sesi petang hanya 'by appointment")

......dan dapatlah saya makan petai sesuka hati :)Selamat Bercuti kepada semua pembaca.

Marilah kita cuba lebih gigih untuk memenuhi wawasan 2013 kerana 2014 semakin hampir.


No comments:

Post a Comment