Sebelum mencedok atau memetik 'ilmu' dari laman ini, anda tidak perlu meminta kebenaran tetapi diingatkan membuat semakan sendiri terlebih dahulu dengan doktor anda atau guru anda sebelum mem'forward'nya kepada orang lain dan memikul tanggungjawab akibatnya.

Pohon doa kesejahteraan dan limpahan rahmat Allah ke atas ibubapa saya dan ibubapa mertua saya. Juga ke atas guru-guru saya dan juga pesakit-pesakit saya yang banyak mengajar saya bidang ini. Segala pujian bagi Allah (peringatan ini untuk diri sendiri) . Mudah-mudahan, taubat saya diterimaNya dan segala dosa saya diampunkanNya serta saya terus dilimpahi rahmatNya. Sekiranya ada kesalahan, pohon dibetulkan, saya terbuka kepada teguran.

Sebarang percubaan berbentuk komen atau soalan bertujuan mengiklankan apa sahaja perniagaan atau blog sendiri tidak akan disiarkan. Blog ini bukanlah untuk iklan menjual barang. Peace.....

Tuesday, 1 October 2013

Forum Infertiliti 5hb Oktober 2013 di PHKLBaru nak mula hidupkan semula.
Harap-harap selepas ini ada kelapangan untuk meneruskan aktiviti ini.

Mulai bulan ini, saya telah menutup sesi klinik pada hari Sabtu atas sebab peribadi. Senarai 'priority' hidup telah disemak dan disusun semula.

Tetaapi saya masih ke hospital jika perlu eg merawat pesakit di wad (jika ada), memeriksa pesakit di klinik (jika tidak dapat ditunda/dielakkan)Maka;
Pada Sabtu 5hb Oktober ini, saya berkelapangan untuk menghidupkan semula sesi Forum Infertiliti yang dijadualkan setiap bulan (tetapi berselang giliran dengan pakar-pakar infertiliti lain). Ini bermakna, pada setiap bulan (sesi), seorang doktor pakar dan seorang embriologis akan menjalankan sesi ini.


Tempat terhad kerana kami mengutamakan sesi kumpulan bersaiz kecil (20 pasangan sahaja setiap kali) untuk memudahkan sesi perbincangan. Tempoh pun sekejap sahaja iaitu sekitar 2-2.5 jam.


Antara yang dibincangkan :

1. IUI dan IVF
2. Panduan memilih pusat IVF
3. IVF - 'blastocyst culture' - the way forward


Bayaran dikenakan pada kadar minima.

Sila hubungi 03-22960892 atau 03-22960888 jika berminat.No comments:

Post a Comment