Saya masih memilih untuk menulis di alam siber secara percuma walaupun sesekali ada yang mencadangkan agar saya menulis buku mengenai infertiliti. Sebelum mencedok atau memetik 'ilmu' dari laman ini, anda tidak perlu meminta kebenaran tetapi diingatkan membuat semakan sendiri terlebih dahulu dengan doktor anda atau guru anda sebelum mem'forward'nya kepada orang lain dan memikul tanggungjawab akibatnya. Pohon doa kesejahteraan dan limpahan rahmat Allah ke atas guru-guru saya dan juga pesakit-pesakit saya yang banyak mengajar saya bidang ini. (peringatan untuk diri sendiri) Segala pujian bagi Allah. Mudah-mudahan, taubat saya diterimaNya dan segala dosa saya diampunkanNya serta saya terus dilimpahi rahmatNya. Sekiranya ada kesalahan, pohon dibetulkan, saya terbuka kepada teguran.

Sebarang percubaan berbentuk komen atau soalan bertujuan mengiklankan apa sahaja perniagaan atau blog sendiri tidak akan disiarkan. Blog ini bukanlah untuk iklan menjual barang. Peace.....

Friday, 11 March 2011

Cuti sekolah

March 2010 : DXB





Anak saya cuti sekolah
Saya pun 'terpaksa' bercuti
March is always our 're'bonding-session
This doting mother n her dotter
We are holidaying again
Merentas benua


Saya pun berehat dari mem-blog

.
.
.


Selamat bercuti sekolah!
Selamat lega dari traffic jam!

3 comments:

  1. salam,

    dah macam cikgu Dr. nih...
    cuti ikut cuti sekolah yea....

    hehehheee.....

    ReplyDelete
  2. :) (sebenarnya dah ketawa guling2 ni)
    Masa sekolah, Cikgu saya reported kat abah saya yg saya ni tak rajin.
    Rupanya bila dah kerja pun tak rajin jugak, tu yg tak ambik kes bersalin. Skrg tengah menghitung hari nak jadi full time house-shopping wife, tapi Abang Boss saya ckp "siapa nak bayar u punya hutang bank nanti?". Maka kenalah tunggu lagi 12 tahun.
    Sebenar-benarnya n sejujurnya, saya nak membayar balik 'hutang masa' saya kat anak. Dulu masa sibuk buat specialist course, dia asyik komplen saya on-call memanjang (memang dia pandai buat saya rasa guilty tang ni). Lepas dia masuk univ nanti, saya akan kerja rajin2 balik atau ikut dia migrate ke negara mana dia nak belajar tu.

    ReplyDelete
  3. errrrmmmmm... tak rajin tapi alhamdulillah bjaya jadi doktor untuk mbantu kaum2 hawa...

    ReplyDelete