Sebelum mencedok atau memetik 'ilmu' dari laman ini, anda tidak perlu meminta kebenaran tetapi diingatkan membuat semakan sendiri terlebih dahulu dengan doktor anda atau guru anda sebelum mem'forward'nya kepada orang lain dan memikul tanggungjawab akibatnya.

Pohon doa kesejahteraan dan limpahan rahmat Allah ke atas ibubapa saya dan ibubapa mertua saya. Juga ke atas guru-guru saya dan juga pesakit-pesakit saya yang banyak mengajar saya bidang ini. Segala pujian bagi Allah (peringatan ini untuk diri sendiri) . Mudah-mudahan, taubat saya diterimaNya dan segala dosa saya diampunkanNya serta saya terus dilimpahi rahmatNya. Sekiranya ada kesalahan, pohon dibetulkan, saya terbuka kepada teguran.

Sebarang percubaan berbentuk komen atau soalan bertujuan mengiklankan apa sahaja perniagaan atau blog sendiri tidak akan disiarkan. Blog ini bukanlah untuk iklan menjual barang. Peace.....

Friday, 17 December 2010

Year-end break
...

and I shall try to write a post before we take off.


Kalau tak sempat,
Here's a wish;
Happy new year!

4 comments:

 1. assalamualaikum...

  alhamdulillah smlm sempat jumpa doc d klinik. tq yea d atas xplanation wpun amat menyedihkan..speechless..

  wondering why doc mention about camera yesterdy..??

  ReplyDelete
 2. next appointment kita cakap lagi pasal tu ya. Tulislah list soalan dulu sbb, biasanya pt saya lupa apa nak tanya bila dah depan mata.

  ReplyDelete
 3. betul sangat2 Doc.. keluar je bilik Doc, terus t'ingat ada soalan lain. tp, memandangkan Doc ada pt lain & hampir lunch break (sian Doc nk lunch :)...), saya terus ke hukm. tq Doc..

  ReplyDelete
 4. Salam Dr.

  Saya ada soalan mengenai clomophine, kerana sy telah mengambil ubat tersebut selama 1thn atas saranan Dr di Pusrawi & skrg sy mengambil 2 biji pula.
  MAsalah saya adalah waktu bersama yg disarankan oleh DR tidak dapat dipenuhi oleh suami kerana terlalu lama cth hari ke 14 til ke 17. dan saya telah cuba membeli ovulation kit bg mengetahui waktu subur saya. adakah suami perlu mengambil ubat tertentu? dan risiko kanser akan dihadapi oleh sy adakah tinggi?

  ReplyDelete